Niet aangeboren hersenletsel (nah)

Mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten hebben veel verloren. Ik heb mij gespecialiseerd als NAH-Coach zodat ik deze groep mensen kan begeleiden. Ik heb hiervoor de NAH Basiscursus gevolgd bij Hans van Dam .

Nadat mijn vader getroffen was door een hersenbloeding, heb ik van dichtbij ervaren hoe het is om een naaste te zien veranderen en wat dat met hem deed. Maar ook wat het met mijn moeder deed.

Ik bied begeleiding aan vanuit mijn praktijk aan huis voor mensen met NAH. Ook naasten van mensen met NAH kunnen bij mij terecht. Zij kunnen begeleiding nodig hebben nadat hun leven door het hersenletsel van hun dierbare compleet veranderd is.

Tevens werk ik ambulant voor Bureau NAH Zorg als NAH Zorgcoach.

Naast de praktische begeleiding zet ik ook beeldende coaching in bij mensen met NAH. Bij beeldende coaching gebruiken we materialen als krijt, kleurpotloden, verf, collagemateriaal of boetseerklei. Door met je handen bezig te zijn spreek je een diepere laag in jezelf aan. Beeldende coaching is een ervaringsgerichte vorm van coaching. Gedachten en woorden worden verbonden met diepere nonverbale gevoels- en ervaringslagen. Daarin kunnen de antwoorden op jouw vragen verscholen liggen.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen op 06-14964267 of mailen naar praktijkclaudiavanhouten@gmail.com .